Karolin Kupliva Kuppi

K A U P A L L I N E N Y H T E I S T Y Ö | Karoli

Olin teenjuoja lähes 40 vuotta. Aloin juomaan kahvia vasta lapsen saatuani. Valvotut yöt painoivat niin paljon luomissa, että kaikki lailliset piristeet täytyi ottaa käyttöön. Aamukahvista on muodostanut tärkeä rituaali hektisessä arjessa ja kahvikuppi on puoli nautintoa. Rakastan isoja tee- ja kahvikuppeja ja olen jo jonkun aikaa etsinyt uutta aamukahvikuppia. Sellaista hyvän mielen kuppia, jonka kanssa päivä starttaa vähän huonomminkin nukutun yön jälkeen. 

Eräänä iltana sängyssä Instaa selatessani  (toinen tärkeä hetki arjessa, kun lapsi jo tuhisee kainalossa ja omatkin silmät on juuri menossa kiinni) törmäsin ihan täydelliseen kahvikuppiin. Tämä Karolin Kupliva vei sydämeni ensi silmäyksellä. Karoli on yhden naisen keramiikkapaja. Brändin takana on Karoliina Viskari ja tuotteet valmistetaan Napialan entisellä nahkatehtaalla Tervakoskella. Jokainen tuote on uniikki käyttöesine.


Pääsin tapaamaan Karoliinaa ja hipelöimään hänen ihania tuotteitaan Tampereen Designtorilla viime viikolla.  Kotiin sain viedä haaveilemani Kupliva kupin ja en kyllä millään meinannut raaskia kaataa sitä ekaa aamukahvia tähän kaunokaiseen. Tuotteista ei ikinä uskoisi, että ne on oikeasti tarkoitettu käyttöön, ne voi pestä koneessa ja laittaa vaikka mikroon. Karolin mukaan tuotteissa on ripaus leikkiä ja kapinaa, joka kuulostaa mun korvaan just hyvälle yhdistelmälle!



Kommentit

Suositut tekstit