Sisustusongelma nro 1: tapetti


Ostimme tämän talon kesällä 2014. Koko talon yläkerta rempattiin heti, seinät maalasimme harmaalla ja lattiat valkoisella. Syksyllä 2014 ostin vielä tapettia alesta, ajatuksena laittaa sitä olohuoneeseen. Meni kuitenkin melkein vuosi ennen kuin tapetti oli seinällä.  


Viimeisen vuoden aikana olen vaihtanut olohuoneen järjestystä lähes viikoittain ja yrittänyt löytää toimivaa kokonaisuutta. Kaipaan nyt muutaman vuoden asumisen jälkeen isompaa muutosta. Huoneessa on muutama "sisustusongelma" jotka pitäisi ratkaista. Yksi on tapetti, toinen sohva ja kolmas se, että istumapaikkoja kyllä löytyy, mutta silti ei ole tarpeeksi löhöilytilaa, jota olohuoneesta pitäisi löytyä kaikille perheenjäsenille.

Päädyin ongelmieni kanssa Sisustustalo Kodinonneen ja yhteistyössä heidän kanssaan aloimme ratkomaan ongelmiani yksi kerrallaan. Aloitime tapetista. Kerroin minkä tyylistä tapettia olin ajatellut ja aikamme vaihtoehtoja plarattuamme päädyin ottamaan Sandbergin tapettikirjoja kotisovitukseen. 



Koska olohuoneessa on useampi vanha huonekalu niin tapettivalinnassa kallistuin hieman modernimpaan vaihtoehtoon, jotta huone ei näytä museolta vaan lapsiperheen kodilta. 

Tapettipohdinnoissa on päästy nyt siihen pisteeseen, että vaihtoehdot on rajattu ja meidän uusi tapetti on joku näistä Sandbergin Familj -kirjan tapeteista.


Kommentit

  1. 1xbet korean football betting explained - legalbet.co.kr
    If you want to 샌즈카지노 know what 바카라 the 1xbet korean football betting strategy might be, please find out about 1xbet it here.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit