Työpiste makuuhuoneeseen

Iskin silmäni jonkin aika sitten Rauman SPR:n kirpputorilla vanhaan huonokuntoiseen kirjoituspöytään. Hintaa pöydällä oli vain 20 € ja ihmettelin useamman kerran kirppiksellä käydessäni, miksi pöytä ei löytänyt uutta kotia. Meiltä en sille järkevää paikkaa heti keksinyt, joten tyydyin vain ihailemaan pöytää.


Sitten koittivat SPR:n -50% päivät ja kirjoituspöytä oli edelleen siellä.  Pidin pienen palaverin miehen kanssa pöydän sijoituspaikasta ja kunnostusprojektista. Mies kävi vielä tarkastamassa löytöni ja totesi sen olevan pelastettavissa ja niin kympin pöytä oli meidän. 

Pinta oli todella surkeassa kunnossa. Päädyimme maalaamaan pöydän samalla Takorauta sävyllä kuin makuuhuoneen sängynpääty, koska kirjoituspöydälle lopulta raivattiin tilaa makuuhuoneesta. Ovet eivät olleet hionnan jälkeen pelastettavissa, joten mies teki uudet ovet vanerista.


Samaan aikaan työkaverini maalasi seinänsä Nefriitti sävyllä ja maalia jäi sen verran yli, että se riitti juuri tälle seinänpätkälle. Tikkurilan Nefriitti ja Takorauta ovat aika soma pari. DIY nahkavetimet ja Laa Laa Living seinäristikko kruunaavat kokonaisuuden. 


Ja tästä siis lähdettiin liikkeelle.






Kommentit

Suositut tekstit