Not all who wander are lost

K A U P A L L I N E N Y H T E I S T Y Ö | Gaston Luga 

Ennen lasta matkustelin paljon, sekä vapaa-ajalla että työn puolesta. Yleensä vapaa-ajan matkakohteet valikoituivat sen perusteella missä ei oltu vielä käyty. Pakettimatkat ja niin sanotut turistirysät eivät kuuluneet matkavalikoimaan.


Lapsi syntyi kohta 5 vuotta sitten ja matkustelu on vähentynyt tämän jälkeen murto-osaan siitä mitä se oli aikaisemmin. Ja kohteina on ollut lähinnä niitä turistirysiä.


Olemme ensi yönä lähdössä Toscanaan. Meillä on talo vuokrattuna maaseudulta ja matkaseurue koostuu miehenpuolen sukulaisista. Tyttäremme on seurueen ainoa lapsi. Tiedossa on rentoutumista ja rauhaa eli matkustelua vanhaan tyyliin. 


Sain Instagram-yhteistyön kautta tämän ihanan Gaston Luga repun, joka saapui postissa juuri sopivasti tänään. Reppu vetää hyvin omat ja lapsen lentomatkatarvikkeet. Ja onhan se ihanan näköinenkin!

Alennuskoodilla JAANA15 saa 15% alennuksen kaikista tuotteista www.gastonluga.com sivuilla ja nyt kesätarjouksena ostoksen yhteydessä passikotelon veloituksetta (arvoltaan 39€). Paketti saapuu nopeasti ilman postikuluja. 

Kommentit

Suositut tekstit