VALOA SYKSYYN

YHTEISTYÖ | SISUSTUSTALO KODINONNI

Tykkään syksystä ja siitä, kun voin laittaa koko kotiin tunnelmavalaistuksen, keittää kupin teetä ja hipsiä ympäri taloa villasukissa.  Valaistus on tärkeässä roolissa sisustuksessa aina, mutta näin syksyisin sen merkitys tunnelmanluojana kasvaa.


Meillä on ollut keittiössä "ihan kivat", mutta persoonattomat valaisimet. Yhdessä Sisustustalo Kodinonnen kanssa tähän saatiin nyt muutos.

Kodinonnesta löytyy laaja valikoima skandinaavista designiä ja yksi heidän brändeistä on UMAGE, jonka valikoimaan kuuluu huonekaluja ja valaisimia. Tuotteet ovat pakkauksista lähtien viimeisteltyjä ja muotoilu on ajatonta, mutta samalla modernia.

 

Ruokapöydän päälle Kodinonnen asiantuntemuksella valikoitiin Asteria, jossa riittää valotehoa, mutta himmentimellä se antaa mukavan tunnelmavalon. Valaisin ei varasta liikaa huomiota, mutta on silti näyttävä.

  

Sivutason uusi valaisin on Acorn. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä ja Astorian kanssa ne sopivat mielestäni hyvin yhteen. Acorn on kaunis, myös silloin, kun siinä ei ole valoa, mutta erikoispolttimolla se on upea ilmestys pimeällä. 

                         

Lauantaina 31.8. kannattaa suunnata Sisustustalo Kodinonneen. Siellä UMAGE-päivä ja mm. Acorn valaisimen ostajalle polttimo kaupan päälle. 

Lisätietoja valaisimien hinnoista ja toimituksesta: kodinonni@kodinonni.net. 


Kommentit

Suositut tekstit