SIGNIFY PHILIPS HUE


YHTEISTYÖ SIGNIFY Philips HUE

Saimme jokin aika sitten testiin Philipsin HUE systeemin. Koekäytössä on ollut kolme polttimoa, silta, kaukosäädin ja erillinen valaisin. Asensimme systeemin ensin tyttären huoneeseen ja olohuoneeseen ja näin kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että olemme kaikki ihastuneet systeemin.



Polttimot käyvät mihin tahansa olemassa olevaan valaisimeen ja sovelluksen kautta systeemiä voi operoida kaukosäätimen lisäksi kännykältä tai tabletilta. Sovellus ladattiin tyttären tabletillle ja vanhempien kännyköihin. Polttimet vain ruuvattiin lamppuihin, suurempaa asennusoperaatiota ei tarvittu. Sovellus kertoi selkeästi miten järjestelmän sai toimintavalmiiksi. Erittäin helppoa ja nopeaa.



Erillinen valaisin on osoittautunut loistavaksi yövaloksi, mutta eniten iloa siitä on saatu leikeissä. Valaisimessa on tuhansia sävyjä ja kirkkauksia, joten aina löytyy sopiva valaistus poni-, lego- ja barbileikkeihin. Valaisimen valo on riittävän tehokas iltasadun lukemiseen ja sitten, kun on aika käydä nukkumaan, voi valon himmentää kaukosäätimellä. Kuvia tulee varmasti myöhemmin myös Vähä Goton Instagramiin ja lisää voit lukea Signifyn sivuilta!





Kommentit

Suositut tekstit